Trainingen

 

Onze trainingen:

 

Allround Stresstrainingen biedt trainingen aan op het totale gebied van stress preventie, weerbaarheid en burnout. In deze tijd is het ontzettend belangrijk om te tools in handen te hebben om op een goede en gezonde manier met alle prikkels van vandaag de dag om te kunnen gaan. Op dit moment zijn stress gerelateerde klachten oorzaak nummer 1 van uitval op het werk. Maar ook mensen die niet in loondienst zijn hebben moeite om niet ten onder te gaan aan alle verwachtingen, keuzes, prikkels en mogelijkheden die we elke dag moeten verwerken. En dat zal in de loop van de tijd alleen maar toenenem, dus is het zaak dat we leren hoe we hier op een goede manier mee om kunnen gaan.

 

Wij bieden verschillende soorten trainingen aan, opgebouwd naar het niveau van spanning en stress die mensen ervaren. Hoe eerder je erbij kunt zijn, hoe meer baad je hebt in je dagelijkste leven en hoef je niet eerst een Burn-out mee te maken. Preventie is natuurlijk altijd beter maar ook herstellen van een burn-out is zeker mogelijk. Het is gelukkig nooit te laat om te leren!

 

De trainingen worden gegeven in groepen vanaf 2-3. Mensen leren van elkaar en ook al heeft iedereen te maken met zijn eigen unieke situatie, herkenbaarheid van elkaars problemen is erg prettig.

 

De trainingen zijn geschikt voor particulieren en tevens kunnen we ingehuurd worden door jouw bedrijf (voor een interne training of individueel traject).

 

Mocht je meer behoefte hebben aan een individueel traject dan is dit zeker mogelijk. Aan de hand van jouw persoonlijke situatie maken we een op maat gesneden programma en kunnen we doelgericht met jouw vraagstukken aan de slag.

 

 

 

 

Locatie Arnhem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zypendaalseweg 47-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

op 10 minuten lopen van Arnhem-Centraal,

gemakkelijk te bereiken met de auto

Allround Stresstrainingen

Zypendaalseweg 47 (2 hoog)

6814 NC Arnhem

 

KvK:

BTWnr: NL169298759B02

 

Laatste update:

10 augustus 2017

Copyright © All Rights Reserved

M. J. (Maaike) Craanen

info@stresstrainingen.nl

06-28959501