Trainingen

 

Onze trainingen:

 

Allround Stresstrainingen biedt trainingen aan op het totale gebied van stress preventie, weerbaarheid en burn-out. In deze tijd is het ontzettend belangrijk om de juiste tools in handen te hebben om op een goede en gezonde manier met alle prikkels van vandaag de dag om te kunnen gaan. Op dit moment zijn stress gerelateerde klachten oorzaak nummer 1 van uitval op het werk, de mensen zijn steeds jonger en steeds meer mensen hebben echte serieuze klachten. Maar ook mensen die niet in loondienst zijn hebben moeite om niet ten onder te gaan aan alle verwachtingen, keuzes, prikkels en mogelijkheden die we elke dag voor onze kiezen krijgen. En dat zal in de loop van de tijd alleen maar toenenem, dus is het zaak dat we leren hoe we hier op een goede manier mee om kunnen gaan.

 

Wij bieden verschillende soorten trainingen aan, opgebouwd naar het niveau van spanning en stress die mensen ervaren. Hoe eerder je erbij kunt zijn, hoe meer baad je ervan hebt in je dagelijkste leven en hoef je niet eerst een Burn-out mee te maken. Preventie is natuurlijk altijd beter maar ook herstellen van een

burn-out is zeker mogelijk. Het is gelukkig nooit te laat om bij te leren!

 

Onze trainingen: (klik op de training voor meer informatie)

- Stress en Burn-out preventie

- Herstellen van een Burn-out

- Druk!Druk!Druk!

 

De trainingen worden gegeven in groepen vanaf 3 personen met een max van 5 deelnemers.. Mensen leren van elkaar en ook al heeft iedereen te maken met zijn eigen unieke situatie, herkenning en erkenning is heel erg fijn en nuttig.

De trainingen zijn geschikt voor particulieren en tevens kunnen we ingehuurd worden door jouw bedrijf voor een interne training of individueel traject.

 

 

Coaching

Mocht je meer behoefte hebben aan een individueel traject dan is dit zeker mogelijk. Aan de hand van jouw situatie maken we een persoonlijk stappenplan waarbij je nieuwe vaardigheden leert om met je huidige en toekomstige stress aan kunt. Neem voor meer informatie contact op met: info@stresstrainingen.nl

 

 

 

 

Locatie Arnhem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zypendaalseweg 47-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

op 10 minuten lopen van Arnhem-Centraal,

gemakkelijk te bereiken met de auto

Allround Stresstrainingen

Zypendaalseweg 47 (2 hoog)

6814 NC Arnhem

 

KvK:

BTWnr: NL169298759B02

 

Laatste update:

5 oktober 2017

M. J. (Maaike) Craanen

info@stresstrainingen.nl

06-55552904

Copyright © All Rights Reserved